Thursday, July 14, 2011

Giveaway: Saye Suke Shopping Online!

Jom join GA lagi... Tp sebelum tu  bak kata Cik Fara, penganjur GA ni dan owner Butik Pinkku jom tengok dulu hadiah-hadiah yg menarik utk GA ni.  Oh ye, GA ni jugak disponsor oleh owner-owner blogshop lain jugak ye... Sambil2 join GA boleh la jugak 'cuci mata' kat sponsor yg turut menaja hadiah utk GA kat Butik Pinkku ni ye... Klik je nama-nama sponsor tu, Nissa dh terus 'link'kan semuanya :)




Shawls & Inners by butikpinkku
Kaen Pasang by Butik MyRania
Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop
Lens dan Handbag by Bifa's Collection

Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Cosmetics by Styleholic Chick

Pin Comel by Kitty Shawl
Accessories by Midfashion Shop
Accessories by NURWIYAH COLLECTION

Hadiah untuk pemenang:

1st:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Kain Pasang Sulam by Butik MyRania
Gipsy Anna Style Retro Sling Bag by Bifa's Collection
Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Gloss Glam by Styleholic Chick
Eyeliner, Pencil Brush by LovelyOne Shop
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

2nd:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Kain Pasang Cotton by Butik MyRania
Lovely Clutch by Islamio Paradise
Syria Denim by Mazniza Othman's Shop
Viva Glam Gaga (lipstick) by Styleholic Chick
Kiss Beauty Paris-France (Blusher, Eyeshadow set) by LovelyOne Shop
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

3rd:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Syria Denim by Mazniza Othman's Shop
Eyeliner, Pencil Brush by LovelyOne Shop
Blusher MAC Fafi by Styleholic Chick
Dreamy Lens by Bifa's Collection
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

4th:
Shawl by butikpinkku
Dress for little girl by LovelyOne Shop
Eyeliner/ Lipliner by Styleholic Chick
Brooch bunga by Nurwiyah Collection

5th:
Shawl by butikpinkku
Eyeliner/ Lipliner by Styleholic Chick
Brooch bunga by Nurwiyah Collection



6th - 15th:
diskaun rm10 untuk pembelian bernilai rm60 ke atas.


huh~ best kan?

ni yang korang kne buat untuk dapat hadiah diatas..

1) Buat 1 entry.. bertajuk .. 'Saye suke online shopping!' [SIAP]
(buat la camne yg kreatif.. pengalaman ke, tips ke, ape ke.. ikot la camne yg korang nak yea?)
2) Makesure korang link 'SEMUA' sponsors dalam entry tu taw. [SIAP]
3) Pastu tinggalkan link di ruangan komen (kat bawah nih~) [SIAP]
4) Last skali, TAG 3 org blogger laen tau..[SIAP]

Sila pastikan korang da buat sume nih (T&C):
** Follow ini blog.. www.butikpinkku.blogspot.com [SIAP]
** jangan lupe link butikpinkku kt blog korang taw~ kalo nak like fb page skali pon ok.. (tiada paksaan) [SIAP]
** entry buleh buat dalam bahasa malaysia/ english [campur-campur boleh?]
**untuk wargnegara malaysia jek. Kalo bukan warganegara, buleh mohon dlu.. hehe.. [saya anak Malaysia lah]
**Tarikh tutup: xde.. fara akan announce bila2 masa. [sebelum tarikh tutup baik join!]

**pemenang akan dipilih oleh fara & sponsors. 

Thanks! :)

Saya suka online shopping sebab:
1. boleh beli item yg latest kat pasaran

2. boleh beli item yg nak tu dgn harga yg lebih berpatutan berbanding beli kat luar... kiranya boleh banding2kan harganya walaupun dh termasuk postage tp tetap murah ect

3. boleh dapat 'free gift'! Yg ni Nissa suka sebab kadang-kadang 'free gift' yg dapat free tu kan diluar jangkaan, paling biasa pon boleh dapat free postage aje sebab beli dalam kuantiti yg banyak

4. boleh lagi tawar menawar dgn owner :) dan masa ni jugak lah nk gunakan skill tawar menawar tu kan...

5. oh ye, kalau dh biasa beli dgn sesetengah blogshop/fbshop mungkin ownernya akan bagi special price sebagai salah satu cara utk mengekalkan customer tu terus 'melekat' beli dengannya :)

6. boleh dapatkan pandangan yg bernas daripada owner blogshop/fbshop tentang item yg kita nak tu...
contoh mcm shawl kan, gaya apa yg sesuai utk material shawl yg kita nk beli tu

7. boleh request warna atau pattern yg kita nk! kalau takde jugak tunggu jelah sampai item tu di'restock'

8. kalau taknak beli pon, 'window online shopping' pon jadik la ^_^


3 orang rakan blogger yg bertuah di'tag' tak lain tak bukan:




Sekian :)





1 comment:

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html