About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Thursday, October 8, 2009

Bila Tension Menjelma???

Mood: Tension!!!


Huhuhu, lama betul x update blog sejak dh 'berhijrah' ke J Town ni... Jarang ada masa nk update tambah pulak sebab ada lg assignment yg x siap lg ni... Dan yg buat Nissa rasa tension dan bengang bila group assignment, Nissa yg kena buat sorang-sorang... Kejam sungguh kawan Nissa tu, dh tu siap dia pulak yg over nk tension, sedangkan semua group assignment tu Nissa yg kena siapkan!!!



Kalau ikutkan hati ni, Nissa rasa baik Nissa berhenti je belajar... Sedih bila kenangkan diri ni yg selalu dibuli, tp apakan daya Nissa nk melawan kn??? Harap Nissa dapat la bertahan kt sini sampai sem akhir, Insya-Allah...


p/s : Sila berikan diriku ini secebis semangat dan harapan...








9 comments:

olin said...

xpe, kamu yang lebih pandai nanti dari dia. lain kali jangan geng dengan dia lagi. hehe. kalu aku, aku dah bahagi2 kan awal2 keja tu semua. sape buat ini dan sape buat itu. sape xsiap memang alamatnya kena bambu la ngan geng. haha~

aPplurVp said...

sy rasa nissa patut tegur n bgthu kwan nisa tu apa yg nissa rasa.. biar dia tahu perasaan nissa, n biar dia tahu yg nissa nie bukan seorang yg boleh dibuat boneka... if nissa juz berdiam diri, sampai bila nissa nk dia pijak kepala nissa???? kadang2 dalam hidup nie, kita kena bertegas, kita kena tunjukkan kepada semua yang kita ni bukanlah jenis yang boleh dipijak2, boleh dijadikan boneka... kita kan ada hak untk bersuara?? so, 4 me, better if nissa suarakan perasaan nissa, biar semua org tahu... nissa x perlu marah2 kawan nissa tu, cukup sekadar bgthu secara sindiran, or face-2-face with dia... dat's juz my opinion, coz sy prnh alami apa yg nissa alami.. so, sy dh x than, n sy buat apa yg sy rasa patut.. sy bgthu semua org, yg sy nie bkan boneka yg boleh disuruh2, di arah2.. n alhamdulillah, diorng dah x pjak kepala sy lgi... =)

[z@ck] said...

napa kenapa buli?
dengan senior ke kawan?

fight back..jgn bg dorg pijak pala awak..

Rara said...

byk2 la sbar k..insy kamo bulehh..go2 chaiyok.. :D

MiRa MiRaIe said...

terus berusaha wat assigment yew...heheh caiyok

nissa-elhumaira said...

Dear olin, aPplurVp, [z@ck],Rara & MiRa MiRaIe... Tenkiu 4 supporting me...

Xpela,nissa akan trus bsabar slagi boley bsabar k...

=>

GorgeousGround said...

hi..Salam ziarah,jemput singgah & jom shopping wit us @ promotion price!! Blouses, maxi dress & kebaya,kain pasang, shawls & nite wear murah2 :)

visit us at :)

http://chickyliciousboutique.blogspot.com/
http://gorgeous-ground.blogspot.com/
http://lingerieluv3.blogspot.com/

mazhad said...

jgn la wat assignment ngan org cm g2.end~

nissa-elhumaira said...

To mazhad :ala, nk wt cmner..benda dh jd... biasalah, first impression not always good...