About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Monday, August 24, 2009

Entri Pendek Pada 3 Ramadhan 1430 H...

Mood : Excited!!!



Salam Ramadhan semua... Lama betul Nissa x dapat nk update blog ni... Al-maklumlah semenjak bergelar siswi ni, banyak sungguh urusan yg Nissa nk kena selesaikan...



Apa pn sekarang ni Nissa kena bertungkus lumus utk siapkan assignment yg dh menggunung sebelum cuti raya... Yippie, xsabarnya nk cuti raya... Rindu dkt family and my bucuk... Tp yg penting tiket bas utk raya nanti Nissa dh beli, tu yg bertambah excited ni... (Weyh, siapkan dulu assignment yg dh menggunung tu baru fikir pasal raya...)



Oh ye, nanti kalau ada masa lapang lg, Nissa nk update pasal OMSA Juniors Night la... Hehehe, bangga gila sebab group OMB10A iaitu kelas Nissa sendiri jd juara masa malam tu... Apa pun memang kitorang enjoy la malam tu... Thanks to seniors OM yg sporting melayan karenah kami (Banyak demand sebenarnya...)




p/s : Bencinya hari Isnin sebab ada koku...







5 comments:

Rara said...

salam ramadhan dear.. :D

nissa-elhumaira said...

salam ramadhan jugak dear rara...

:)

MiRa MiRaIe said...

best per kok...hehhehe klu kt uum hr sbtu.....tapi smpai sem 4 je...skrg mira dh sem 5 so dh hbs kok....yea!!!!heheheh

naMie said...

ehemm~ da raya dah..nk abes rayer da...bile nk update~ blog ni cumel laaaaaaaa~

nissa-elhumaira said...

sowie ye kawan-kawan...
nissa xdpt update blog slalu skng ni...

:(