About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Thursday, May 28, 2009

My Aunty Engagement

Cunnye aunty Nissa ni... Ni la aunty Nissa yg bongsu mase mjlis ptunangannya minggu lepas...


Yg ni lak nenek Nissa diapit oleh Atuk Long dan Mbah Busu... Comel x nenek ksygn Nissa ni???

Jeng...jeng...jeng... Ni lak adik bradik mama Nissa... Mama Nissa yg pkai baju kaler hijau tu...
Ini pn sama...
Baby comot yg nakal ni pulak adik Nissa yg bongsu, Muhamad Nursyakir namanya... Dia dh bosan ni sbb org xlayan dia hari tu...

Assalammualaikum kawan-kawan...
Maaflah ye sbb Nissa lewat pos entri yg ni di atas masalah teknikal yg tlh berlaku... Patutnya minggu lps juga Nissa pos entri ni tp nk buat mcm mana kn dh tiba-tiba pulak ada masalah yg x diingini tlh berlaku dluar jangkaan...

Bila dh tengok aunty Nissa tu cun, mcm princess la pulak... Nissa pulak xsabar nk btunang (hehehe,gatalnye diriku ini...) Tp manalah boleh, belajar pun blm habis lg xknla dh nk kawin... Huhu, kalo boleh biar la dh ada sgulung ijazah dan dh ada pkerjaan yg tetap baru nk fikir psl hal2 ni... Ala, lgpn Nissa masih muda, mkn minum pn mama dan ayah yg jaga lg... Xknla dh nk kawin pulak...

Tp jodoh kn di tangan Tuhan... Kalo awal jodoh tu dtg, awal la kawinnya... Begitu juga sbaliknya...

:)



6 comments:

FreD Vs Didie said...

congrat kat aunty nisa..erm cantik wrna gold 2 kena ngan aunty..comey..
ape2 pun follow lah kite punyer blog...bdk baru lah katakn..huhu..

Nur Khairunnissa' Akmal said...

Oke2...
Tu la Nisa lak yg excited yg nk btunang...Xsbr nk pkai bju glam cmtu...Hehehehe

:)

FreD Vs Didie said...

cewah die plak x sabar..kat gmbr 2 nisa yg pakai baju merah ker..tq ya..hehe

Nur Khairunnissa' Akmal said...

yup,Nissa pkai baju kaler merah n tdung putih...
maklumla, baju kurung yg lain sume dlm kotak, baju yg hntar tmpah pn x smpat nk amik...Cuma ada baju tu, jd pkai la...

Ok,sama2...Awk pn follow la Nissa ye...

:)

tiQa said...

nissa pun lawa..

Nur Khairunnissa' Akmal said...

Thnx tiqa...

:)