About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Thursday, May 28, 2009

ANDA DIBAYAR TERUS SEBANYAK USD 6.00 DAN USD 4.00 UNTUK SETIAP SOALAN YANG ANDA JAWAB..REGISTER DISINI!!MENARIK BUKAN? TAPI BAGAIMANAKAH CARANYA???

Mudah sahaja...anda hanya perlu ikut sahaja arahan saya ini dari awal hingga akhir.

Anda hanya perlu
KLIK BANNER DI ATAS ini dahulu atau klik pada link dibawah ini

$6.00 Welcome Survey After Free Registration!


Ia akan menghubungkan anda dengan laman web tersebut.


Baiklah. Anda akan dapat lihat gambar seperti di bawah ini. Ini adalah interface laman web tersebut.
Langkah pertama adalah klik pada button CREATE A FREE ACCOUNT. (Lihat gambar dibawah..)Kemudian anda akan dibawa ke ruangan pendaftaran iaitu PLEASE CREATE YOUR FREE ACCOUNT (seperti dibawah).


- Masukkan USERNAME yang anda suka..seperti nama anda atau sebagainya,
- PASSWORD anda mestilah lebih dari 7 hingga 15 karaktor. Cth : 12345ABCDE,

- Masukkan FIRST NAME anda,
- Masukkan juga LAST NAME anda,

-
Sila nyatakan samada antara MALE (lelaki) atau FEMALE (perempuan),
- Masukkan umur anda pada ruangan AGE,
- Masukkan EMAIL anda yang aktif yang anda selalu gunakan. Bukan email yang lama tak aktif dan pastikan juga ejaan email anda mestilah betul,
- Dan sila masukkan HURUF atau ABJAD seperti yang diberi dengan betul,
- Klik button CREATE FREE ACCOUNT.


-----------------------------------------------------------------------------------------------
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Baiklah. Anda telah berjaya membuka akaun percuma anda. Mudahkan? Seperti biase..anda akan dapat lihat Welcome, username anda.

Ok..jika anda lihat dibawahnya pula..terdapat hanya 7 soalan sahaja yang perlu anda jawab dan jika anda jawab semua soalan2 tersebut anda akan mendapat total usd27.00 (RM94.50). Itu belum kira lagi dengan orang yang anda taja. Anda akan dibayar usd1.25 untuk setiap orang yang anda taja. Fuh..


Ruangan MY A.W SURVEY STATS ini adalah ruangan untuk anda rujuk jumlah keseluruhan wang yang anda telah perolehi.
REDEEM MONEY
digunakan untuk mengeluarkan sejumlah wang yang anda telah kumpulkan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Baiklah, jangan buang masa anda lagi, klik soalan yang pertama bernilai usd 6.00 iaitu Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.Paparan seperti ini akan keluar dan ia hanya mengambil masa 5-10 minit untuk disiapkan.Klik START SURVEY NOW. Baiklah..apa yang perlu anda lakukan adalah klik di Click Here for Website 1. 1 paparan website akan keluar dan anda lihat dahulu website yang diberikan atau cuba2 dahulu, test2 kasi tengok selepas itu barulah anda berikan komen pada kotak yang berwarna putih di bawahnya.Proses seterusnya untuk Click Here for Website 2 adalah sama seperti di atas.


PERHATIAN :

Pastikan anda mengisi kedua-dua ruangan kotak berwarna putih tersebut dengan menggunakan bahasa Inggeris. Isikan dengan ayat2 komen yang panjang kalau boleh dan gunakan ayat2 yang positif sahaja kerana mereka akan menilai setiap ayat yang anda komenkan itu. Jika anda berikan komen yang negatif, kemungkinan anda tidak akan mendapat wang tersebut. Ingat mereka yang bayar anda jadi anda perlu berhati2...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Setelah selasai memberikan komen di ke 2 2 kotak putih itu, klik button dibawahnya Click Here to Submit BOTH Reviews. Paparan (seperti gambar di bawah ini) akan keluar yang mengucapkan terima kasih kepada anda kerana telah selesai memberikan komen dan akaun anda telah dikreditkan sebanyak usd6.00.Klik pada Click Here to go Home and see your New Balance. Anda akan dapat lihat jumlah yang telah anda kumpulkan sekarang adalah sebanyak usd6.00. (Lihat gambar dibawah ini).
Jadi begitulah proses memberi komen seterusnya sehingga jumlah yang anda dapat kumpulkan adalah sebanyak usd27.00 (RM94.50). Jika ke 7 7 soalan tersebut telah dijawab ia akan kelihatan seperti ini (gambar dibawah ini).Bermakna tiada lagi soalan yang perlu anda jawab dan anda hanya perlu mencari email rakan2 anda untuk anda menjana sedikit pendapatan dari situ. Ingat, sesiapa sahaja yang register dibawah anda, anda akan mendapat usd1.25 seorang. Ok..yang terakhir sekali, anda perlu klik Get News Updates and New Survey E-mailed to you (New!). Jika anda tidak melakukannya, pihak A.W Survey tidak akan memberitahu anda sebarang kemaskini atau survey yang terbaru ke email anda. Jadi anda mungkin akan terlepas peluang kedua nanti.Masukkan email penuh anda di ruangan Email Address dan nama penuh yang telah anda registerkan tadi di ruangan Full Name. Klik Submit.Sila cek email anda. Sila buka email anda.


Klik pada Confirm your subscription. Jika tiada email dari pihak A.W.Survey dihantar pada anda, sila tunggu. Atau lihat di bahagian SPAM
.Baiklah, anda hanya perlu klik pada ruangan link tersebut (lihat gambar dibawah ini).


1 paparan seperti gambar dibawah ini akan keluar. Ia bermakna apa yang telah anda langgan dari A.W.Survey mail telah disahkan.


Ok..itu sahaja. Mudahkan? Tapi anda jangan lupa untuk mengajak rakan anda untuk menyertainya. Suruh mereka lakukan perkara yang sama seperti apa yang telah anda lakukan atau anda sertakan sekali link http://berikomendapatduit.blogspot.com/ ini kepada rakan anda untuk dijadikan rujukan.

Siapa kata anda tidak boleh mendapat pendapatan sampingan di internet??

Jika anda ingin mengeluarkan sejumlah wang yang telah terkumpul, sila klik pada REEDEM MONEY.

SELAMAT MENCUBA...

1 comment:

Nur Khairunnissa' Akmal said...

Harap maaf...
Nissa telah memplagiat unsur2 dlm entri ini drpd seorg teman Nissa itupn slps dpt kbnran drpdnya...

Tjuan Nissa memplagiat entri ini adalah bg memudahkan Nissa mnjawab sbrg prsoalan yg bakal diajukan pd Nissa nnti...

:)