About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Saturday, April 28, 2012

Review: Tony Moly Lip Tint

 Sangat-sangat jatuh cinta dengan Tony Moly Lip Tint sekarang ni!
Sebab bila pakai TMLT ni macam tak pakai apeape pn, teksture sangat ringan okeh :)
Bila pakai nampak natural je, xdela bibir terasa melekit bila pakai lip balm bagai tu...


Gambar dari Encik Google ye



Serius, benda cinonet ni kena ada dalam beg masing-masing ye sb hasilnya memang best!
Dah la packaging nya comel sangat...
Dalam masa yg sama TMLT ni pon boleh jugak jadikan blusher, kalo dh xsempat nk tepek blusher dot dot dot kan aje tint ni kat pipi pastu blendkan pakai jari/span... Senang je tp hasilnya tersangatlah SUPERB!!!

Gambar ni kredit dari Encik Google jugak~~~

Haha, nk jugak letak gambar bibir sendiri walaupun tak secantik bibir model kat atas tu nokk...
Yg paling kiri tu bibir natural, xde pakai apeape...
Yg tengah tu pulak Nissa pakai Tony Moly Lip Tint Red Apple...
Yg kanan tu baru pakai Tony Moly Lip Tint Pink Cherry...
Mungkin tak nampak sangat perbezaannya tp anda kena cuba sendiri baru tahu ape yg best! Oh ye, lagi satu mungkin sebab Nissa letak satu dot aje kat bibir... Xnk letak banyak-banyak sebab nti merah makngah pulak kang!
Rasa Tony Moly Lip Tint ni pun sedap sangat macam nk makan je rasanya...




Nk beli kat mana benda alah ni???
Sebenarnya Tony Moly ni produk kosmetik dari Korea, sama lebel dgn Etude House ect
cuma Tony Moly ni xbanyak lagi branch kat Mesia...
Kalau tak silap ada kat satu kedai kat JB & kat KL je... Area lain tak pasti kat mana, kalau nk beli online senang je, gunalah khidmat Encik Google ye :)


Beli online je senang sebab ramai je orang yg jual Tony Moly Lip Tint ni..





Pasal harga pulak jangan risau, memang mampu milik sebab murah je...
Bebudak yang masih bergelar student lagik macam Nissa ni pn mampu beli benda ni...
Selamat berminat dan selamat mencuba!







T-Ara pn guna Tony Moly punya produk :)
Sekian saja,
sharing is caring ♥



3 comments:

♥e'in♥ said...

wah.. e'in pun nk cube laa.. huhu

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Cubalah, konfem terpikat ngan wana bibir yg cantik pas pakai lip tint ni :)

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....