About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, April 22, 2011

Dulu Youthsays, Kini SAYS.my pulak...

Jom join ni SAYS.my ni...
Best sangat, boleh ber'social' networking sambil berpeluang dapat hadiah yg menarik!!!







Baru Nissa sedar yg Youthsays tu dah lama tak ada, dan dah digantikan pulak dgn SAY.my ni... 2 tahun yg lepas adalah Nissa join Youthsays tu tp dh lama sgt tak aktif sebab kawan-kawan kat Youthsays dh lari tinggalkan Youthsays dan lari ke Facebook... Hehehe, sekarang ni SAYS.my pulak menggantikan Youthsays tu...







Jom join ramai-ramai ye :) 
Kalau teringin nak join, ringan-ringankanlah tangan utk klik-klik link SAYS.my ni
p/s: Ni baju utk group presentation kami ye... Tema utk sem 4 ni kelabu dan pink... Hehehe~~~








2 comments:

AbBy C said...

sweet nyer berbaju kurung adik-adik nih! simple tp menarik :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

terima kasih...
thank you...
xiexie...
arigato...
syukran...
mucho gracias... :D

tp slalu kene bahan dgn org lain yg jeles bila tgk kami btiga pkai baju ni... T.T