About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, March 18, 2011

I'll be Back!!!

Salam semua...
Ni bukan lagu I'll be back yg 2PM nyanyi tu ye...



Kalau ada yg perasan la kan makin hari, makin sunyi je blog picisan Nissa ni...
Maklumlah, bila mula sem aje mesti Nissa takkan update blog Nissa ni berbulan-bulan... Sampai la datang seru nk update blog, baru la Nissa update blog ni...



Sekarang ni pun Nissa dh tak guna "berukband"... Jadi tak dapatlah nk update blog kan...
Ni pun kebetulan mencari bahan utk assignment kat library, sambil mencari tu boleh la update sekejap... 



Rindunya nk berceloteh dan berkongsi cerita dalam blog ni tp masa memang mencemburui Nissa agaknya... Sebab tulah alasan Nissa tak update blog ni berbulan-bulan...




Sekarang ni Nissa dah sem 4 pun kat UiTM Pahang ni, macam tak percaya jek yg masa memang cepat berlalu... Sem ni macam-macam rintangan dan dugaan yg melanda tp Nissa tetap tabah dan kuat sebab ada kawan-kawan yg Nissa sayang... Apapun, doakan Nissa terus tabah menghadapi alam menara gading ni...



Insya-Allah cuti sem nanti Nissa akan selalu rajin update blog ya... :P
Yela, cuti sem nanti 4 bulan kot... Huhu, lama sangat tu... Nanti macam-macam yg boleh berlaku dalam masa 4 bulan tu...



 GTG now!
Salam semua, take care ya...
Nah, tataplah gambar Nissa dgn kawan-kawan yg sentiasa ada bersama dgn Nissa dalam waktu suka atau duka... Huhuhu :)












4 comments:

HaNa HoNeY said...

tahu takpe
cuti 4bulan!
yeehhhaaaa
cuti lelame tak tahu nak watpe neyh
^_^

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

wehuuuu!!!
syok kot dpt cuti lame!!!
plan cuti ni nk wat shortkos pastu kalo de rezeki, nk keja kot... :)

Farhanah Mokthar said...

gud luck dear.
hee, kite pon nak exam.

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thnx dear...
wishing ur luck also 4 ur exam :D