About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Monday, June 21, 2010

Pemalasnya~~~

http://www.emocutez.com

Lamanya Nissa dh tak update blog ni... Lepas balik dari Jakarta Shopping Trip tu terus malas pulak nk mengupdate blog macam biasa...



Tambah pulak bila virus selesema dan virus batuk menyerang diri ni, makin bertambah-tambah pemalasnya nk update blog...



Tunggulah bila keadaan dh kembali seperti biasa, insya-Allah Nissa akan update blog lg dgn cerita yg menarik ye... Hehehe



6 comments:

saya_arief said...

xde beli ole2 ke dari jakarta..
hoho.

Lelaki Ini said...

tmbhkan kerajinan!

Fiq said...

moga cepat sihat=)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

arief : hoho, ade la sikit ole2 dr jakarta :)

nape, nk ke? hehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

lelaki ini: insya-Allah akan btambah rajin nanti :)

chaiyok2 utk diri sndri

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

fiq: TQ :)