About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Sunday, February 7, 2010

DE'ALYA GIVEAWAY

 

 siapa nak join giveaway ni...sila2 la yer...
tarikh tutup sebulan dari sekarang iaitu 
28 Februari 2010 bersamaan hari Ahad 
tepat jam 11.00 pagi
selepas dari tarikh,hari dan masa tersebut
penyertaan takkan di terima..
hehehe...
jangan kelam kabut,masih banyak masa lagi..
syarat2 nak join simple jer


~nak wat entry takper,takmau buat pun takper (DONE)
~follow dan add link blog ni kat blog anda (untuk memudahkan anda tahu perkembangan giveaway ni) (DONE)
~tinggalkan komen di entry ni supaya saya tahu siapa yg turut serta (DONE)
~kalo buat entry kat blog jgn lupa tinggalkan link yer(DONE)

tu saja syarat2 nya..mudah kan...
hadiah???
dalam gambar kat atas..
fabric chiffon 1.5 meter
sama ada kaler orange atau purple
bakal menjadi milik anda

2 comments:

ibu Alya said...

good luck yer

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oke, thnx ye ibu Alya sbb dh rebiu blog nisa... :)